REPERTORIUL MUZICAL

formatie muzica nunta The Singer Band

Repertoriul pe care formatia pentru nunta The Singer Band îl abordează este rezultatul multor ani de studii muzicale și experiență și am incercat, pe cât posibil, să-l adaptam cerințelor dumneavoastră și în funcție de tipul evenimentului la care suntem invitați să cântăm.

Mărturisesc că, de fiecare dată când suntem solicitati la un eveniment privat, discutam cu persoanele care intermediază contractul (miri, părinți, reprezentanți de companii, etc.) cu privire la invitați și preferințele acestora și încercăm să identificăm împreună cel mai potrivit repertoriu, astfel încât să satisfacem preferințele muzicale ale acestora, asa cum îi stă bine unei formatii pentru nunti care isi respecta blazonul de trupa de muzica profesionista.

De ce? Pentru că avem convingerea faptului că, indiferent cât de "mare" iți este numele în industria muzicală, dacă nu oferi acelui public exact ceea ce își dorește, ai toate șansele să ratezi.

Prin urmare, stilurile muzicale abordate sunt variate și acoperă o gamă largă de preferințe, astfel încât să ne asiguram de reușita oricărei petreceri: evenimente corporate, seri romantice, dineuri oficiale, nunți, botezuri, cununii, seri tradiționale, etc.: cafe-concert; muzica dance, latino, pop, rock'n roll; muzica ușoară românească și internațională; muzică populara si de petrecere; muzică lăutărească; muzica grecească; muzică țigănescă; romanță, vals, tango.