Suntem o trupa de muzicieni compleți, dedicați și profesioniști! 

Am fost invitați la multe evenimente private și am înțeles că o formatie de muzica trebuie sa stie sa se reinventeze in functie de fiecare petrecere. Tocmai de aceea cuvântul "complet" ne defineste. Suntem deopotriva capabili de a fi un TARAF autentic pentru muzica lautareasca si de petrecere, folclor si muzica populara, dar si o TRUPA DE COVER. Nu prea cantam manele. Dar pentru asta avem colaboratori, recunoscuti interpreti de manele, care pot satisface si astfel de gusturi.

Asadar, suntem completi pentru ca satisfacem orice exigente muzicale. Si asta nu oricum. Ci oferind muzica de calitate interpretata extraordinar de solistul "The Singer". Putine formatii de muzica se pot mandri cu o astfel de voce. The Singer are un repertoriu ce acopera toate genurile muzicale ce se interpreteaza la o NUNTA, BOTEZ, CUNUNIE, ANIVERSARE, ONOMASTICA, PETRECERE CORPORATE sau orice alt tip de petrecere privata.

Cand alegeti o trupa pentru nunta dvs., uitati-va bine "in piata". Toata lumea canta de toate, dar diferenta este dată de calitatea prestatiei muzicale.

Sfatul nostru este ca, atunci cand alegeti din multitudinea de formatii de nunta, sa vizualizati clipurile video pe YouTube si sa urmariti prestatiile live de la petreceri, si nu video suprapuse cu imprimari audio din studio.

De asemenea, tineti seama nu doar de preferintele dvs., ci mai cu seama de cele ale invitatilor, care, fiecare, are "gusturile" sale. Drept urmare, trupa de muzica trebuie sa fie capabila sa satisfaca toate exigentele.

Ne diferentiem de alte trupe si prin calitatea echipamentului utilizat. Folosim microfoane si sisteme de monitorizare de la Sennheiser Germania, mixer audio digital Allen & Heat, instrumente muzicale Korg, YamahaZeta si Roland, incinte acustice JBL  SUA, etc.

Pentru orice intrebare referitoare la formatia The Singer Band nu ezitati sa ne CONTACTAȚI.

 

Calea Rahovei 266-268
Program: 09:00 - 22:00
www.the-singer.ro
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0720 305 695
 
 
 
SCANEAZĂ imaginea folosind
aplicația
FACEBOOK MESSENGER
și intră în contact direct cu noi