DRAGII MEI !

Ceea ce știu cu siguranță este că fiecare dintre dumneavoastră dorește ca evenimentul (nunta, cununie, botez, petrecere privată, petrecere corporate, etc.) pe care îl organizează să fie unul perfect. Și este normal să fie așa. Iar cel mai important ingredient al unei petreceri reușite este însăși muzica. Spunem noi românii că, "dacă la o nuntă, muzica și vinul sunt bune, atunci totul merge strună". Iar dacă muzica mai este și "live", atunci totul este perfect. De ce? Pentru că într-adevăr, dacă ai la petrecerea ta o trupă bună de muzică și una sau două voci frumoase, se poate garanta un spectacol pe măsură.

Este adevărat că, uneori, determinați de anumite conjuncturi, experiențe sau opinii ale apropiaților, apelăm și la varianta unui DJ, care, funcție de profesionalismul său şi preferinţele organizatorilor / invitaţilor, poate realiza un eveniment muzical de succes. Însă eu rămân la opinia că atmosfera unei petreceri este cel mai bine întreținută de către o trupă / formație de muzică live, interacțiunea dintre invitați și aceasta fiind cu totul alta, evitându-se acele momente anoste și total neplăcute, în care nimeni nu iese la dans, sau danseaza sfios, pastrându-și cuminţei locul într-un cerc format într-o laterală a ringului de dans.

Ei bine, cu siguranță nu vrem asta tocmai la petrecerea noastră. Iar dacă ne vom gândi că mai salvăm ceva la buget prin alegerea celei mai ieftine variante, s-ar putea să nu luăm în calcul alte pierderi ce țin de buna dispoziţie a invitaţilor, care, pâna la urmă, dacă sunt mulţumiţi şi se distrează, sunt cei care dau sarea şi piperul petrecerii.

Tocmai acesta este motivul pentru care oferta The Singer Band vizează exclusiv latura muzicală a unei petreceri, pentru care există diferite variante şi formate, în funcţie de buget, de tipul evenimentului şi/sau preferinţe muzicale, pachetele "integrate" de genul ... ursitoare, dansatori, fum, DJ, foto şi video, plus alte avantaje "la pachet",  fiind lăsate în seama altor profesionişti, colaboratori ai noștri.

Credem cu tărie în vechiul proverb englezesc care spune că, "Atunci când un lucru merită făcut, el merită făcut bine" şi încercăm să oferim publicului şi clienţilor cele mai bune variante muzicale, având în vedere exclusiv acest aspect. 

The Singer

 

Prin urmare, variantele propuse dvs. sunt următoarele:

1. Solist The Singer  invitat pentru realizarea unor programe live în cadrul unui eveniment unde există sonorizare/DJ/sau o altă trupă. Durata unui program variază între 30 - 40 minute. Acompaniament cu negative pentru muzică uşoară şi/sau formaţie pentru muzică populară. 


2.  Solist The Singer + DJ Pofesionist pe toată durata evenimentului. Acompaniament cu negative profesionale atât pentru muzica uşoară cât şi pentru populară. Preţul pentru solist este stabilit încă de la semnarea contractului, luându-se în calcul un minim de 4 programe muzicale din diferite genuri, la care se adaugă preţul pentru DJ.


3. Solist The Singer + un instrumentist (clapă), cu acompaniament live pentru muzica populară și de petrecere, respectiv muzica ușoară. 


4. La pachetul nr. 3 se poate adăuga și solista de muzică populară.


5. Solist The Singer  + doi  instrumentiști (clapa și vioară sau acordeon). 


6. La pachetul nr. 5 se poate adăuga și solista de muzică populară.


7. Solist The Singer + trei instrumentisti: clape, acordeon, vioară 


8. La pachetul nr. 7 se poate adăuga și solista de muzică populară.


9. Solist + solistă + Taraf: clapa, ţambal, vioară, acordeon, saxofon/clarinet. 

 


IMPORTANT DE ȘTIUT !

  • Toate pachetele includ sonorizare, schelă lumini și aburi de fum (nu fum greu).

  • La variantele prezentate se pot adăuga şi alţi solişti, astfel încât să se poată crea o diversitate de voci, şi, prin urmare, un eveniment mai bogat în aparţii muzicale.

  • Preţurile pentru pachetele prezentate  pot beneficia de unele discount-uri în funcţie de ziua în care are loc evenimentul sau perioada contractării.

  • Pentru deplasări ce depăşesc 50 km în afara Bucureştiului se percepe o taxă de transport de 1leu/km parcurs, iar în funcţie de distanţă se va avea în vedere eventuala cazare a membrilor trupei.

  • Pentru toate evenimentele se semnează contract de colaborare/prestări servicii muzicale.