Ei bine, dacă vă doriţi un eveniment (nunta, botez, petrecere pentru firma, etc.) la care să aveţi parte de cea mai bună muzică live, cu siguranţă că vă aflaţi unde trebuie.

The Singer Band oferă servicii muzicale complete, organizate în cel mai mic detaliu, de la muzică de calitate pusă pe note de unii dintre cei mai buni instrumentisti, o interpretare solistică de excepţie, sonorizare de înaltă fidelitate, o ambianţă aparte creată cu jocuri de lumini, lasere, fum uşor şi proiecţii personalizate, toate susținute de o permanentă colaborare cu dvs. 


THE SINGER BAND  

Solistul trupei The Singer Band

THE SINGER

- voce și chitară acustică -

 Iubește scena și muzica de la vârsta de 5 ani și consideră că talentul muzical este o calitate ce trebuie împărtășită cu semenii, spre bucuria acestora.

Interpretează orice piesă și gen muzical intr-o manieră unică, de la coveruri celebre, muzica ușoara romaneasca, muzica populara, lautareasca, romanța și nu numai, uimind de fiecare data cu ușurința cu care trece de la un stil muzical la altul.

Timbrul vocal și tehnica de interpretare perfecționată la cursuri de canto clasic, fac să bucure inimile și auzul fiecărui ascultător, fiind convins că, atunci când un lucru merită făcut, el merită făcut bine. 

 

 

Dan-Clapa The Singer Band

DAN

- clape și voce -

 Absolvent al Universității Naționale de Muzică, cu o experiență muzicală de peste 20 de ani, compozitor și solist, a compus muzică pentru soliști consacrați și a acompaniat unele dintre cele mai importante voci ale muzicii populare din România.

Pasionat de tot ceea ce "sună bine", reuşeşte ca, prin interpretare artistică şi execuţie instrumentală de excepţie, să facă din orga lui un instrument complet, capabil să susţină de unul singur un întreg eveniment.

Consideră că fiecărei piese interpretate îi trebuie acel element de originalitate care să o facă unică, iar pentru asta studiază permanent instrumentul care îl face unul din cei mai buni organisti ai momentului.

 

 

 Nicu Vatafu - vioara The Singer Band

NICU

- vioară -

 Nicu Vătafu sau "magia viorii". Absolvent al  liceului de muzică Dinu Lipatti, secția vioară, cu o experiență muzicală de peste 45 de ani este omul care apare alături de Nelu Ploieșteanu în emisiunile televizate ale celebrului artist. A ales să fie parte din proiectul The Singer Band, pentru că îşi doreşte să acompanieze "o voce unică, cea mai completă și cel mai muncitor om" pe care l-a întâlnit în cariera sa.

 

 

 

BOGDAN

- chitară electrică -

 Și dacă ar fi să vorbim despre....chitare... Ei bine, s-ar putea spune că Bogdan s-a născut cu chitara în mână și talentul în sânge. Este omul care interpretează perfect orice piesă, iar până nu își desăvârșește munca, studioul de înregistrări și sala de repetiții, îi sunt casă.

Are o experiență muzicală de peste 20 de ani, putând fi ascultat în concerte de rock, folk, metal, fiind  "cristalul" sunetului trupei The Singer Band.

 

 


 

Gică NĂSTURICĂ

- acordeon -

 Oare cine nu a auzit numele de Năsturică? Ei bine, Gică Năsturică poate fi numit cu ușurință tatăl acordeoniștilor. Este omul care a pus acest instrument în mâinile multor artiști din Romania. Mai poate fi numit si omul perfecțiune, datorita faptului ca nu canta niciodata o piesa daca nu o cunoaste la perfectie.

Stilul sau de a canta este unic si il aseaza in galeria marilor acordeonisti ai tuturor timpurilor. 

Este un om ale cărui calități de instrumentist se îmbină perfect cu devotamentul și seriozitatea de care dă dovadă în activitatea muzicală.

Este un instrumentist desăvârșit, complet și a înțeles dintotdeauna că, în această breaslă a muzicanților reușești doar dacă ești printre cei buni.

Este chiar el, Gică Năsturică!