Componenţa trupei

 

Ei bine, dacă vă doriţi un eveniment (nunta, botez, petrecere pentru firma, etc.) la care să aveţi parte de cea mai bună muzică live, cu siguranţă că vă aflaţi unde trebuie.

The Singer Band oferă servicii muzicale complete, organizate în cel mai mic detaliu, de la muzică de calitate pusă pe note de unii dintre cei mai buni instrumentisti, o interpretare solistică de excepţie, sonorizare de înaltă fidelitate, o ambianţă aparte creată cu jocuri de lumini, lasere, fum uşor şi proiecţii personalizate, toate susținute de o permanentă colaborare cu dvs. 


NOI SUNTEM MEMBRII FORMATIEI
  

 

THE SINGER

- solist -

 Iubește scena și muzica de la vârsta de 5 ani și consideră că talentul muzical este o calitate ce trebuie împărtășită cu semenii, spre bucuria acestora.

Interpretează orice piesă și gen muzical intr-o manieră unică, de la coveruri celebre, muzica ușoara romaneasca, muzica populara, lautareasca, romanța și nu numai, uimind de fiecare data cu ușurința cu care trece de la un stil muzical la altul.

Timbrul vocal și tehnica de interpretare perfecționată la cursuri de canto clasic, fac să bucure inimile și auzul fiecărui ascultător, fiind convins că, atunci când un lucru merită făcut, el merită făcut bine. 

 

 Solista muzica populara The Singer Band

DANKA

- solistă -

  Solistă de muzică populară, are înnăscut talentul artistic și pofta de a vă petrece.

Ca absolventă de studii de arta populara știe să facă din orice petrecere un eveniment de neuitat, ținându-vă invitații pe ringul de dans până dimineața.

Și spunem asta nu doar datorită faptului că îi place să cânte, ci și pentru că intră în horă să joace alături de dvs.

 


 formatie nunta bucuresti
 

NICU

- clape -

 Absolvent al Școlii de artă populară, cu o experiență muzicală de peste 15 ani, a acompaniat unele dintre cele mai importante voci ale muzicii populare din România.

Pasionat de tot ceea ce "sună bine", reuşeşte ca, prin interpretare artistică şi execuţie instrumentală de excepţie, să facă din orga lui un instrument complet, capabil să susţină de unul singur un întreg eveniment.

Consideră că fiecărei piese pe care o interpretează îi trebuie acel element de originalitate care să o facă unică, iar pentru asta studiază permanent instrumentul care îl face unul din cei mai buni organisti, stilul său fiind unul de invidiat, învățat si preluat de la marele Paul Stângă.

 


formatii nunta 

MARIAN

- acordeon -

 A făcut din placerea de a cânta la acordeon o adevărată pasiune, iar din pasiune a făcut artă.

Este un om ale cărui calități de instrumentist se îmbină perfect cu devotamentul și seriozitatea de care dă dovadă în activitatea muzicală.

Este un instrumentist desăvârșit, complet și a înțeles dintotdeauna că, în această breaslă a muzicanților reușești doar dacă ești printre cei buni.

Marian este mai mult decât atât. El este un instrumentist extraordinar.